Caïro - Egypte
Home » Overnachten

Overnachten


De drie meest gebruikte overnachtingsmogelijkheden zijn: jeugdherbergen, appartementen, en hotels. Wij zullen hieronder u over de drie mogelijkheden enige aanvullende informatie geven.

Jeugdherbergen zijn er een aantal in Caïro van te vinden. Veelal in het centrum van de stad. Je kunt ze vergelijken met bachpackers hostels. Dit betekent dat je vaak met meerdere reizigers op een kamer slaapt en het toilet en badkamer moet je over het algemeen delen met andere bezoekers van de jeugdherberg. Voordeel van een jeugherberg is dat je een schijntje betaald voor een overnachting. Vaak kun je ook nog tegen een kleine vergoeding een warme maaltijd nuttigen.

Als u besluit om een week of nog langer in Caïro te verblijven dan is het huren van een appartement een goed besluit . Je hebt dan je geheel eigen voorzieningen en natuurlijk ook privacy. Als je langere tijd in Caïro verblijft dan is dit alternatief ook goedkoper dan het huren van een gelijkwaardige hotelkamer. In het centrum van de stad zijn er diverse aanbieders van appartementen. Controleer eerst wel het appartment voordat u het gaat huren. Het kwaliteitsverschil kan nog wel eens groot zijn.

Wilt u toch voor een hotel overnachting gaan dan hebt u keuze uit een erg ruim aanbod in alle prijsklassen. Ook in het centrum zijn hotels in alle rangen en standen en voor elk budget voorhanden. Ook een hotel is in vergelijking met andere wereldsteden relatief goed te betalen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb